Удивителни са бързината и лекотата, с които лидерите в некоалицията ту

...
Удивителни са бързината и лекотата, с които лидерите в некоалицията ту
Коментари Харесай

Радев призова: Да оказваме натиск, за да бъдат разкрити всички зависимости

Удивителни са бързината и лекотата, с които водачите в некоалицията ту се обичат и легитимират, ту се изобличават взаимно. Това демонстрира, че така наречен евроатланетическа некоалиция действа отвън всички евроатлантически полезности, крепят я единствено ползите. Това съобщи президентът Румен Радев.

 

" Изключително значимо е да не позволим свадите на ръководещите и меморандумите, които се подмятат да отклонят вниманието от главния въпрос - изсветляване на нерегламентираното въздействие в правосъдната система и всички секрети магистратски клубове.

 

Нужно е стигане до сърцевината - разкриване на политическите покровителства, и освен в правосъдната система. Каквато и да бъде ориста на това държавно управление, би трябвало да стигне до края на този път.

 

Ако ръководещите нямат тази политическа воля, ще имаме и за в бъдеще завладяни институции. Най-вероятно тези магистратски клубове ще надживеят ротацията. Призовавам медиите и обществеността да оказват напън да бъдат разкрити всички зависимости. Ако продължаваме по същия метод, ще затъваме още в безвластие и безизходност ", разяснява той. 

 

Радев уточни, че не се " меси в кухнята " на другите политически партии.

 

По мотив 2 години от началото на войната в Украйна президентът съобщи, че от първия ден България е жигосала съветската експанзия в Украйна. " Тя към този момент е опасност за световната сигурност. Да се търси военно решение, учредено на победа на бойното поле, води до жертви и съсипия, а не до решение. Затова да търсим разговор и преустановяване на военните дейности ", прикани Радев. 

 

 Президентът Румен Радев приказва пред медиите след присъединяване на формалното разкриване на Общото заседание на юристите от страната.

В него се включиха близо 400 делегати. Общото заседание на юристите от страната се състои от представители на адвокатските колегии и се организира годишно.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР